Palvelut

muksunurkka-logo-etu

Muksunurkka on markkinoiden kompaktein lastennurkka, jonka avulla perheen pienimmät viihtyvät turvallisesti, kun vanhemmat tekevät ostoksia.

Tutustu Muksunurkkaan

viihdepalvelu-logo-etu

Elokuvalisenssi on helpoin ja luotettavin tapa saada elokuvien julkiset esitysoikeudet oikein hoidetuksi. Jo yli 700 tyytyväistä asiakasta.

Lue lisää Elokuvalisenssistä

Olemme avanneet markkinoille uuden Elokuvalisenssituotteen, jonka myötä koulut ja oppilaitokset voivat streemata elokuvat netin kautta…

Tutustu Streamovieen

Laskutukseen liittyvä tiedote asiakkaillemme

Olemme päivittäneet toiminnanohjausjärjestelmänne 3.4.17 alkaen. Uuden järjestelmän johdosta asiakkaille lähetetyt laskut sisältävät enemmän yksityiskohtaisia tietoja palvelustamme. Laskumme loppusumma pysyy kuitenkin muuttumattomana. Annamme mielellämme laskutukseen liittyviä lisätietoja, info@viihdepalvelu.com tai 0207 436 700.

footer-muksunurkka

Kun muksut viihtyvät, viihtyvät vanhemmatkin

Tilaa kätevästi

Suoraan verkosta

Arrival - Kuukauden elokuva

Kuukaudenelokuva
Katso traileri play-button

Arrival

Ohjaaja Denis Villeneuven (Sicario, Vangitut) ajatuksia herättävä science fiction -trilleri. Kun salaperäisiä avaruusaluksia laskeutuu ympäri maapalloa kielitieteilijä Louise Banksin (Amy Adams) johtama eliittitiimi kutsutaan tutkimaan. Ihmiskunnan ajautuessa sodan partaalle Banks ja hänen tiiminsä kisaavat aikaa vastaan saadakseen vastauksia, joiden vuoksi hän on valmis saattamaan vaaraan itsensä – ja mahdollisesti koko ihmiskunnan. Yorkissa, mutta lyhyeksi suunniteltu pysähdys muuttuukin aivan mahdottomaksi, kun hän kadottaa taarvaamattomia ihmeotuksia täynnä olevan taikasalkkunsa…

Viisi Oscar-ehdokkuutta 2017
OppimateriaaliaKatso traileri

viihdepalvelu

Tuhansia huippuleffoja

yhdellä luvalla

tilaa tästä!

elokuvalisenssi-logo

streamovielogo-2

Tilattavissa nyt! Tilaa tästä

Nyt streamataan

Tsekkaa leffat suoraan netistä!